Taxi

in Breda

Villa borghese

Villa borghese

Villa Borghese is een prachtig park in Rome waar je kunt hardlopen, fietsen of lekker kunt wandelen. Als je even van de drukte van de stad wilt ontsnappen, kun je hier naar toe voor een heerlijke wandeling om even bij te komen. In het park vind je ook verschillende beelden en fonteinen, waardoor je je even in een andere wereld wanen kunt. Als je op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen in Rome, is Villa Borghese zeker een aanrader!

Villa Borghese is een van de bekendste en meest populaire parken in Rome. Het park ligt in het hart van de stad, vlakbij de Piazza del Popolo. Het park is vernoemd naar de familie Borghese, die het park in de zeventiende eeuw liet aanleggen. Het park is sindsdien een geliefde plek voor inwoners en toeristen van Rome.

Gallaria Borghese

Galleria Borghese is onderdeel van Villa Borghese, hier kun je schitterende kunstwerken van beeldhouwers en schilders bewonderen, zoals beroemde kunstenaars als Michelangelo, Raphael en Caravaggio. De Galleria Borghese is zeker een bezoekje waard!

Bioparco

In Villa Borghese vind je ook een dierentuin. In Bioparco kun je verschillende exotische dieren bekijken. Het dierenpark is gespecialiseerd in het beschermen van bedreigde diersoorten en heeft verschillende projecten opgezet om dit te bevorderen. Ook een mooie plek om samen met kinderen te bezoeken.

Houdt er rekening mee dat wanneer je naar een van de betaalde bezienswaardigheden in de stad wilt gaan, dat hier vaak lange rijen zijn voor het kopen van tickets. Wees daarom zo slim om dit vooraf online te doen!